Dive Safari in Maldive martie 2024

Scufundari: Deep South Atolls - Maldive
Perioada: 2024-03-02 - 2024-03-12

Pret diver: 1690 Eur
Pret nondiver:

Maldive: este cea mai stralucitoare perla a Oceanului Indian, denumita si "Paradisul pe Pamant", ademeneste turistii cu palmierii care se intind spre mare, plajele cu nisip alb, lagunele albastre cristaline, multitudinea de vietati acvatice si vegetatia tropicala.
Ce inseamna Safari cu vaporul?
O saptamana de croaziera un refugiu din viata cotidiana, plina de agitatie, de telefoane mobile, de zgomot, intr-o liniste deplina si o relaxare activa cu noi experiente in lumea subacvatica.
Vaporul nostru pentru acest safari de 7 zile va fi HORIZON III, un vapor modern cu trei punti, cu o capacitate de 24 de locuri si cu o lungime de 34 m si o latime de 9 m. Toate cabinele sunt spatioase de maxim confort sunt cu cate doua sau trei paturi si o baie, dotate cu aer conditionat. Puntea principala gazduieste restaurantul iar pe puntea de mijloc se afla un jacuzzi suficient de mare pentru a gazdui 6 persoane. Oaspetii au, de asemenea, la dispozitie un salon si o sala de mese, precum si sezlonguri in aer liber, cu vederi fantastice de la bordul navei.

Scufundari: Deep South Atolls (Addu - Fuvamulah - Addu)
Destinatia Maldive reprezinta unul dintre acele locuri exotice care trebuie vazut de un scafandru macar o data in viata.
Croaziera intre insulele exotice ale Maldivei, inseamna o relaxare totala, cu o vedere minunata la mare de pe puntea vaporului, briza marii, multitudinea de vietati marine, peisajele unice oferite de frumusetea plajelor Maldive, fiind doar cateva detalii ale acestei experiente deosebite. Tiger Zoo pe insula Fuvamulah este un loc unic in lume
unde avem ocazia sa ne scufundam cu unul dintre cei mai impunatori pradatori marini - Rechinul Tigru.
Fiecare locatie de scufundari are caracteristici proprii datorate curentilor marini care au creat o arhitectura subacvatica diversa care intra in "topul celor mai frumoase locuri de scufundari din lume". Printre atractiile principale se numara: manta rays, whale shark, white tip shark, black tip shark, grey reef shark, leopard shark, mobula rays, sting rays, eagle rays.

Pretul expeditiei 1690 Eur
(membrii clubului Nautilus cu cotizatia la zi au 3% reducere din acest pret)

Pretul include:
*Cazare in cabine standard cu pensiune completa pe Horizon III (3-10 martie)
*6 zile/16 scufundari
*Transport avion: Male-Gan (Aduu Atoll)
*Cazare: ultima noapte la hotel 3* in Hulhumale
*Tricou personalizat

Pretul nu include:
*Transport avion; Budapesta-Male-retur, cu Turkish Airlines - 785 Eur
*Cabine superioare
*Transferurile la si de la aeroporturi
*Inchiriere echipament de scufundari
*Bacsis pentru staf


Contact:

Instructor:
Dive Center:

Telefon:
Email: